e-commerce

Sådan kommer du igang med din Web Shop.

Mange har sikkert siddet og tænkt på at starte sin egen webshop, men er gang på gang blevet mødt at en masse tekniske udfordringer inden de overhovedet er startet. Men nu vil vi gerne prøve at belyse nogle af disse udfordringer som du vil møde i opstarten af en WebShop.

Hvad skal min WebShop hedde?

Først og fremmest skal der købe et domæne navn, hvis du ikke allerede har et. Dette kan være besværligt, da mange navne allerede er optaget. Men fortvivl ikke hvis det navn du ønskede er optaget, så er der bare igang med de kreative tanker.

Mange gange så er det fornuftig at vælge et navn eller ord som ikke er det samme som dit firmanavn. Ofte vil dine kunder forbinde din virksomhed med et produkt, eller et alias, altså et navn som bruges i dagligdagen om din virksomhed.

Hvilke system skal jeg bruge?

Der findes rigtig mange systemer idag som kan anvendes til en WebShop. Derfor kan det være svært at vælge det rigtige og det kan mange gange være svært at skabe sig et overblik over hvile funktioner de forskellige systemer tilbyder.

Vores anbefaling er at du skriver ned hvilke funktioner du ønsker dig, og derefter kontakter det Web firma som du ønsker skal lave din e-commerce løsning. Det er ofte sådan at du vil kunne få en demo af deres system og herefter vælge den løsning du mener er passende til din virksomhed.

Hvordan kommer jeg videre herfra?

Når du føler at du er klar til at starte op, så følger der en lang process hvor der skal designes en Web Shop, der skal oprettes en masse sider og produkter før du kan åbne din butik. Dette kan føles som lang tid, men jo mere forberedt du er i denne proces, jo større er sandsynligheden for at din åbning forløber gnidningsløs. Husk at dine kunder skal have det bedste indtryk fra første besøg, så vent med at åbne din Web Shop indtil den er 100% klar.

Har du brug for yderlig hjælp til e-commerce løsninger?

Har du brug for professionel hjælp til at starte din e-commerce løsning, så vil vi altid stå parat til at give dig gode råd og vejledning omkring dette. Ofte skal der ikke mange svar til før du vil føle dig tryk med at gå igang med shoppen. Du er velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.