Få succes med Google

Sådan kommer du igang – få succes med Google.

For at kommet godt igang med at få succes med Google, så er der 5 trin som du bør kigge på. Links, content, meta tags og meget andet er vigtig, men vi har forsøgt at samle en lille guide til hvordan du kunne starte på opgave. Det vigtigste her er at gøre noget, ellers kan du være sikker på at der intet sker med din side og Google.

1. Få styr på den grundlæggende SEO

2. Fokuser på troværdig omtale og links

3. Brug content marketing

4. Analyser webdata til ideudvikling

5. Hjælp dit indhold på vej og styrk dine relationer

 

Sæt dine mål.

Start med at sætte dine mål for din online tilstedeværelse. Det kan være alt fra at få så mange besøgende til din hjemmeside som muligt, til at skaffe blot den første kunde online. Det vigtige er at du får skrevet dine mål med, og at de bliver så konkrete som muligt, da del skal være muligt at sætte disse op imod hvad google set og gør.

Lær fra erfaring.

Spørg, spørg og spørg igen. Du kan aldrig få nok erfaring med disciplinen Google. Derfor er det vigtig at du spørger til råds hos dem som stor erfaring med opgaven. Der vil altid være nogle som har været igennem det samme som du står over for lige nu. Husk den erfaring du får ved at spørge bliver nyttig når du skal igang.

Brug din viden.

Nu er der du skal igang, og der kommer den viden virkelig til nytte som du har samlet. Det du indtil nu har lært skal omsættes til praksis, og der skal lægges mange kræfter i arbejdet. Dette er et af de vigtigste skridt på vejen til en succes med Google.

Hold øje med dit fremskridt.

Det er vigtig at du konstant holder øje med dine fremskridt på Google. Du kender dine mål, og med Google som værktøj kan du hele tiden følge med i hvordan din succes skrider frem af.

Bliv ved!

Nu skulle man tror at du kunne sætte dig tilbage og blot vente på at alle mål bliver opfyldt, og successen kommer af sig selv. Men nej, du bliver nødtil at blive ved med at optimere din online tilstedeværelse med Google, da markedet hele tiden flytter sig, og at Google konstant ser verden anderledes. Så gør dig selv den tjeneste at skemalægge opgaverne omkring Google, og sørg for at dette bliver en del af din hverdag, så har du med garanti en sikker succes med Google.

 

Får at få succes med Google, så kræver det at din hjemmeside er synlig på nettet. Derfor vil vi råde dig til at læse artiklen Bliv set på nettet, SEO er vigtig! Her kan du finde mange gode råd og tips til din side. Desuden kan du bestille en GRATIS tjek liste til din side.